Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MS Gabriella


Ny gungar det rejält bra.

Vågorna som slår i båten låter som handgranater.

I samma vatten som Estonia åkte i.

Mina trumpinnar rullade runt som katten på bordet.

Och så rullade de ner på golvet ett flertal gånger.

Jag studerade dem länge.

Och tänkte.

Och att sitta och pinka på dasset.

Och nästan halka av sisten.

På grund av att det gungar rejält.

Jag som har klarat mig så länge i livet.

Så jag skall dö i Östersjön?

Jävlas inte med mig Gud just nu.

Jag vill ju bara på Eppu!


(Detta hade inte min fru tyckt om!)


Lite storm mot Helsinki.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2016-08-05 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP