Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonmasken

Konstens magi svepar ett skvätt med färger av sorgens förbud

En tom själ är levandes i en fungerade kropp
Hjärtdöd

Bakom människan finner psykopaten sin inre plats

Hjärnans centrala plats
Hjärtat slår för illusionen av medmänskligheten

Masken är genomskinlig bland de yttre friheten ute längs skogsängarna

Glädjen av livets lögner
Historier går århundraden tillbaka

Jag ser på dig
Du ser på mig

Bakom fasaden bor ett sjukt barn levandes i en mans kropp

Tragedi

Sveket gömmer sig bakom ögonmasken

Ögat ser igenom bindeln

Jag..

Till B




Fri vers av Lavira
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-05 21:36



Bookmark and Share


  Gin83
Mycket bra
Älskar de fyra första styckena

2017-06-22

  H.C.B
Till B

HCB
2017-02-10

  aol
Klokt och insiktsfullt skaldat,
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira