Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I eftertanken å nåt mer som han sa Shakespear

Med eld och yxa
Jag dräpte mina sorger
Många skadas då




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-05-10 14:42



Bookmark and Share


  DanSan
.


Det här var starkt . . . .

MVH Dan


.
2006-05-10

  Clara-Fina
Oj, stark dikt. MYCKET tänkvärd med djupt budskap om hur andra kan drabbas av egen ångest, symboliskt eller direkt. BRA! /Clara-Fina
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP