Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu flippar jag fullständigt!


Jag kommer ner för att käka frukost på hotellet.

Och så har de en fotoutställning om Epput.

Och spelar Eppu.

Min bästa frukost någonsin.

Jag kunde knappt hämta mer kaffe.

För jag bara snurrade runt.

Och kollade på fotografierna.

Jag försökte köpa loss något foto.

Men de var inte till salu!

Detta är totalt sinnessjukt i min hjärna.

Som jag skrev.

Jag är i Eppuland.

Efter detta kan jag dö.

Detta är så stort för mig.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2016-08-06 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP