Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissekera en dikt

Att dissekera en dikt

känns många gånger

som att gräva

bland skärvor och benrester

i en arkeologisk utgrävning

man vet inte

efter en titt på innehållet

hur livet har tett sig

och hur människan tänkt

förrän man gjort

en grundlig penetration

av materialet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-06 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP