Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rokoko

Jag är fascinerad av rokoko

och den tid som var då

Då en man för att gunsten vinna,

en hövisk handkyss gav,

till en kvinna




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-06 09:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det var någe visst med den gamla tiden ändå..
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP