Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum


Jag önskar jag kunde ge dig
universum
min vän

I din hand skulle kärleken
lysa över ditt ansikte

Dina ögon skulle vara tiden
och när tiden vilar
skulle då dina vackra ögon le

Jag önskar jag kunde ge dig
universum
min vän

Med allt däromkring
alla blixtar och dunder
skapta ur kärlekens
starka dynamik

I virvlande tornador
Skulle jag då se dig
tappa andan

Skulle jag få ge dig all min styrka
allt mitt mod

Tills natten sluter dig
långsamt i ett täcke
gjord av himlarnas mjuka väv

Min vän min vän

Skulle du då sova tryggt
Skulle natten läka dig
Blir du då hel






Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-06 10:15



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Stort TACK !!!
2018-08-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
det kan du, ni behöver bara djupt åtitta varandra i ögona så har du delgivit personen ifråga universums kraft
2016-08-21

  Feminaz
Som sammet, livsvarm text!
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP