Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag var där när det hände mina vänner

Vi planerade

en rent fantastisk vårfest


men den blev bättre




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-05-10 15:29



Bookmark and Share


    Idun 1
Jaaa, jag var där också en helt fantastisk
tillställning som ni/du fixat... GRATTIS!!!
Högsta poäng på den :))
2006-05-12

  Sanningsägaren VIP
Den blev B Ä S T !

TACK!
2006-05-10

    ej medlem längre
i sanning!
tack
tack
tack
¤
2006-05-10

  Smultris
Jaaaaaaaaaaa gud ja:):):)
2006-05-10

  Daniel_78 VIP
amen
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP