Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina närmaste vänner:P........


Blods bröder!

Vi har svärd,
när vi är ute på en lång färd.
Vi har sköldar,
när vi är ute och skördar.

Vi vandrar tillsammans,
från land till land.
Vi krigar tillsammans,
från land till land.

Vi har en dröm,
att tillsammans nå slutet,
för att nå evigt sömn,
det eviga sömnet.

Vi är blods bröderna,
som ska leva,
och dö,
tillsammans!




Fri vers av Johnny Chow
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-05-10 15:36



Bookmark and Share


    Little Sunshine
Fin dikt :) Ska nog inte skriva samma kommentar som innan.. men den var bra.
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow