Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrottet


Dina ögon stirrar stint på mig
Jag ser dig långt borta
Du försvinner

Kvar finns askan efter en glöd
Du brinner utåt och inåt
Snart helt borta

Acceptera mig som jag är
säger du
med en röst av is

Jag ser långt över horisonten

Undrar

När uppbrottet
kommer




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-07 01:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
både män och kvinnor kan ha svårt med det
ack känslan här..detta är något som finns kvar till livets slut
då kärlek stor
2020-12-12

  Nils-Robert
I en brytning lir allt kallt och svårt.
Vackert skrivet
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP