Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kan jag dö.


Totalt sinnessjukt!

Epput dunkade ner Dream Theater.

30 000 personer.

Och alla sjöng med.

I 4 timmar.

Och Tamperen Filharmoniker var med.

Soundet var bättre än DT i Köpenhamn.

Och de levererade hela vägen.

Och jag hade en bodyguard med mig.

En Finsk soldat.

Som gav mig saker från den Finska Helikopter Bataljonen.

Helt sinnessjukt!

Nu kan jag dö!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-08-07 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP