Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en ständig kamp mot ensamheten

Det som det finns så mycket utav här
Inte så lätt att förgöra
Och det till trots att det bor mer än sex miljarder
människor här på planeten
Och det till trots om man så bor mitt i smeten
av människor
Så man kan fråga sig om det finns någon här
som håller någon annan kär
För vad är det här?
Inte konstigt då att ensamheten på så många
människor tär
Gör dem illa, då de bara vill ha någon att prata med
Då det sista de vill är att bli lämnade helt ifred
Känna sig bortglömda
Då ensamheten inte längre är någon lek
Så kampen mot ensamheten fortsätter…

Ken Cassel
7/8-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-07 10:39



Bookmark and Share


  aol
Jag har upplevt utanförskap så jäkla ensamt obehagligt på ett ställe jag jobbade gick emot basen fick sen sparken i fikarummet fanns kompisar men när Chefen dök opp hade jag ingen, bra sant skrivet,
2016-08-07

    ej medlem längre
Insiktsfulla ord om ensamheten.
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel