Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens drottning

Varför får jag aldrig ger er min kärlek som mitt hjärta bär
dagar av lugn och frid med ljusets hopp i en sfär
dagar utan skuld eller ångest som äter upp min själ
låt oss komma överens så att våra barn får må väl
genom mina tankar skänker jag er barn allt mitt ljus
vilket påminner både er och mig när vi är tillsammans
i vårt kärleksfulla hus
Jag vill stanna i evighetens ljus med er
jag kan ge er trygghet för jag ser det när ni alltid ler
tänker aldrig skada er eller någon annan
tänk om man kunde plantera in dessa ord på en person i pannan
jag ger aldrig up hur lång tid det än går för oss
för jag kommer alltid att stå vid er sida och slåss
låt det gå tusen år och lite till
för det är ju precis det du vill
jag kommer aldrig överge mina barn eller sluta att kämpa mot dig
över ditt självcentrerade narcissistiska beteende som är din grej
där manipulationen styr dit liv och följer varje steg du tar
så kommer jag för alltid att vara deras enda far
mina tårar trycker på i bröstet och gör så ont för denna skit
en meningslös debatt där du är världens drottning och framställer dig neutral och vit
snälla vakna upp ur denna eviga mörka dvala
så att barnen får flyga i glädje likt en vacker svala
snälla snälla moder till våra barn jag ber
för jag och barnen orkar snart inte mer




Bunden vers av 100% Granit
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-07 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande skrivet i rimmad stil!
vilket sorgligt levnadsöde!
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit