Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig för sent!

En dag ändrade hon sin bana
ifrån det så vana
lyfte sin fana
och hon fann att spana
åt ett annat håll
det gick mycket bättre
än hon någonsin kunnat ana...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-07 14:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske att hon fick en känslomässig snyting så att hon vände andra sidan till, såg något hon inte brukar se eller ens känna till något om än i just fantasin? I fantasin kan ju 'vad som helst hända' och kanske att det går att beskriva sedan också, även om det som hände, hände annan.
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt