Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvio


Arvio: Eppujen maratonkeikka ei ollut mitään pöhöttynyttä pappailua, vaan kunnon rokkimoukarointia

Kulttuuri7.8. 01.23 Päivitetty 07.47

Jussi Saarinen

Aamulehti

Ei se ollut mitään pöhöttynyttä pappailua. Se oli neljä tuntia rehellistä rokkimoukarointia.

Vaikka 60 vuotta lähenee uhkaavasti jokaisella bändin jäsenellä, Eppu Normaali ei ole valmis eläkkeelle. Ei lähellekään – ainakin jos Ratinan-keikasta pitäisi vetää johtopäätöksiä.


Pirteimpänä synttäreitä juhli itse Martti Syrjä. Keulakuvan virne venähti stadionin levyiseksi heti aloituskappale Asustelaulussa, eikä se hymy sitten seuraavan neljän tunnin aikana lopahtanut lainkaan.


Täytyy vain hämmästellä, miten Syrjä pystyy laulamaan yli neljäkymmentä biisiä yhden illan aikana ja kuulostamaan täysin identtiseltä kuin Eppujen vuosikymmenten takaisilla studioäänitteillä.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-08-07 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP