Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål

Bortom skuggor och glitter och substanser
finns bara hål
trånga, snäva, små
brinnande och brännande av
ytan under
allt som kommer innanför hjärtmuskulaturen
spricker upp i hål




Fri vers (Fri form) av Alice Elisabeth
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-07 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth