Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev fel. Det var Tamperes Filharmoniker


Soumen Mammuti


Suomirockin mammutti murahti Ratinassa.
Eput paiskivat lavalla töitä kuin viimeistä päivää

Eppu Normaalin yli kolmen tunnin ja yli 40 kappaleen juhlakonsertin vierailijoina kuultiin muun muassa Tampere Filharmoniaa ja Iiro Rantalaa.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2016-08-07 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP