Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande komet



Inga stjärnor glödde
Himlen slutade att andas

Nätterna var så kalla
Jag frös till is

Hatet kom i en fallande
komet

Störtade ner i mitt hav
indränkt av tårar

Den dånande smällen
drog isär allt
syre

Flammade upp
brände sönder
mitt innersta

Allt av min kärlek rann ur min kropp
Allt som var du
blev till ett stort svart hål

Som
försvann




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-08 01:18



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Tyvärr hög igenkänningsfaktor hur hemskt det kan va i relationer innan man lämnar varann.
2017-10-12

  Anya VIP
Starkt om att såra varandra och gå isär. Jaa jag kanske tolkar helt fel. Dina bilder är skickliga.
Valde den här texten eftersom den är precis ett år gammal. :o)))

2017-08-08

  Karina"Kia"
Livets kärlek blev till svek...

Tomhet blev det som föddes fram..

Oj! vilken dikt så full av känslor ,som river tag i en!

2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP