Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikonerna


Totalt äcklig taktkänsla


Aku Syrjä.

Mikko ”Pantse” Syrjä.

Juha Torvinen.

Sami Ruusukallio

Bruce på Ullevi kan bara gå och lägga sig.

Fan vad de synkar.

Och Martti Syrjäs röst.

Och texterna.

Världsklass poesi hela vägen.

Och jag vet hur jag skall lyssna.

Efter över 30 år bakom gitarrhalsen.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-08-08 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP