Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill bli sedd och älskad för det



hon ville bli sedd
för den hon var
men var så rädd för det
att hon bara visade sig naken;
en kompromiss
som ingen förstod




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-08 11:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här lilla diamanten måste nog "öronmärkas"...Tack.
2016-08-08

  kerstin skriver VIP
wow
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP