Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Tills Nya Hinder Kommer

allt e undantaget stirrar på dörrhandtaget/
känns som hon glömt att va med mej/
beklagerser glöm alla baktalelser/
bland nattvarelser halvt galna men halvt skapliga/

allt annat än alldagliga fanskapta fanskap/
ge mej frid i sinne mara få det avklarat/
dra ut kuken ur gylfen o få den avkapad/
denna banan är noga avsmakad ingen apmat jao!/

Vi liksom flyter i varandra njuter o nafsar/
Sjukt långt in hör dej andas tjuter av orgasmer/
ibland kan det kännas som förr /
hon vill inte öppna sin dörr pga saker från förr o jag blir helt glömd/

hon skulle aldrig bedra mej nej det är lugnt/
total tillit du gör mej glad mestastunds/
O d kan ge mej ett lugn när allt e så skumt/
kanske vi glömt allt som e tungt tills nya hinder kommer…./




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-08 13:03



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Håller med i det Serfarge säger.
Låten biter sig fast på ett bra sätt/kram
2016-08-08

    Sefarge VIP
Många a:n som i
Orden amor och armod.
Högt och lågt i härligt
"egensinnigt"blandat
skaldestycke.
:)

2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl