Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskrivet blad

Mr Thought kom i dag på besök

Blygt och försagt tog han upp min tid

Jag grunnade på alla de aspekter han förmedlade

Tänkte att jag måste skriva ner allt

Men då när jag skulle gå och hämta papper och penna

för att skriva ner allt....

Då lyfte Mr Thought på hatten och sade adjö

"När du inte är förberedd när jag kommer

så får du skylla dig själv",

sa Mr Thought och försvann

och där stod jag med mitt oskrivna blad




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-08 14:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Alltså, bara så hög igenkänning! Man kan ju bli vansinnig ibland, när orden bara försvinner.
2016-08-08

    Sefarge VIP
Så igenkännande!
Inspirationens
Oväntade snabbesök.
Inga onödiga fikapauser
här inte! Skickeligen
skaldat!
:)

2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP