Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dies ludens, dies irae


himlen hade fyllts med
fåglar under natten

och borta
var sommarens lurv

en smultronfjäril gick ner för landning
på en morgonrubrik som var svart

grannens radio stog å dunka
panelhönor och sölig räv

bakom jordgubbar öppnades ögonen
det var en sån dag






Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-08 17:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en fin dag
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm