Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bygger upp mig själv, sliter i dig

börjar den dagliga dosen med lithium
sover tills jag spyr
blöder tills jag blir yr
trummar med fingrarna mot bordet där äckliga juicegroggar levt livet
jag är långt från ok
borde man tatuera in carpe diem och tillägna livet åt feministiska frågor?
jag blir eld och lågor när han yttrar sig
försöker om och om igen*
denna gång kanske smaken höjer mig
till skyarna, än en gång och om och om igen
första gången jag trodde jag skulle dö slets all stolthet och mina axlar föll
för dig, för mig, för alla ikväll
för ångest, för pisslukten bland hjärnbalken, och för ljuset som ska finnas någonstans på jorden

vad är det?
jag vet ej




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-08 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött