Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det är gammalt nu

Jag befinner mig på berget igen
som har utsikt över Stockholms stad och vatten
Allt är härligt
för jag är bland vänner, musik och alkohol
Allt är bättre nu
för ibland går det till och med flera minuter
utan att jag tänker på dig

Men det är svårt att inte tänka på när vi stod precis här
i mars förra året
Det var natt och snöflingorna dansade runt oss
Det var en evighet sedan nu
men det är svårt att glömma vår första kyss
och alla kyssar vi hade därefter

Det är svårt att glömma hur du skakade
för du hade skinnjacka när det var minusgrader
Det är svårt att glömma hur vi skrattade
när vi gick vilse på väg till stationen
Det är svårt att glömma hur du fick mig att känna
när jag var med dig

Det är svårt att glömma dig
för du saknas alltid i allt jag gör




Fri vers av artaug
Läst 416 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-09 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug