Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attraktion

När vår Pher var 14 år och precis börjat 5:an , på Funningeskolan, förälskade han sig i en flicka som hette Gun.

Gun var lite rundhylt, rödhårig, fräknig och med flätor.

Pher fick plötsligt nya intressen och slutade genast med snusandet.

Bl.a hoppades det hage och bokmärken byttes med likasinnade.

Han kallade henne för Pistolen...det tyckte Pher var colt...




Fri vers av Zandor
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-10 11:40



Bookmark and Share


    Ingrid11
haha
col!
2016-08-22

    Bo Malte
han har det inte alltid så lätt den där Pher tydligen....
2016-08-10

    ej medlem längre
härlig text, härligt innehåll!
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor