Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och mopeden

Den går bara bra
Skrattar och är glad
Mår fin fint
Går som klockan
Tickar på i all evighet
Tick Tack Tick Tack
Och fort går det också
Tack KYMCO
Ni har lyckats att göra en alldeles förträfflig moped
Uppskattad till tusen
En av mina bättre vänner...

Ken Cassel
10/8-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-10 15:36



Bookmark and Share


  Zandor
en sann vän...;-)
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel