Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mörka

Jag svävar inte
bland molnen
Jag är molnet,
det mörka
Molnet ni ser
på avstånd
från ett fönster
Jag gråter där
solen lyser
Nära regnbågens
vackra färger...




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-10 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist