Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett smärtsamt svek


Skammen


Snön knastrar under mina fötter
när jag går mot ingenstans

Hela världen vet vart jag är på väg
och jag känner skam

Vill inte möta grannens blick
Vill inte stiga upp ur sängen

Jag bygger mig en mask av stål
vad händer när jag kliver ur

Vill inte veta
Vill bara sova och aldrig vakna

Vill bara hålla dig hårt i min famn




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-11 00:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Svårt när skamkänslorna kommer. Och det man måste fråga sig är om det är befogat eller inte befogat. Stark text.
2017-01-29

  Nils-Robert
En dikt om skammens tyngd. Väl beskrivet
2016-08-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande väl fångat
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP