Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

malm

själen bryts i tystnad
malmen fraktas på löpande band och trappor utan steg
inget ädelt, inget varaktigt, ingen efterfrågan
ändå bryts den i tystnad
varje dag
i hundratjugo slag per minut




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 166 gånger
Publicerad 2016-08-11 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin