Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner!


 

 

Vänner finns när du känner att du  tvekar

 

Vänner finns när livet tillfälligt bleknar

 

Vänner stöttar och känner med dig

 

Gråter med dig

 

Sörjer med dig

 

Vänner vet hur du tänker

 

Vänner en tanke alltid dig skänker

 

När livet känns som en olidlig strid

 

Ger dig dina vänner en otrolig frid

 

Att vara älskad är livets ljus

 

Att vara omtyckt är en underbar gåva

 

Inte alla förunnat

 

Inte alltid förgivet

 

Men jag är lycklig att ni finns

 

Jag är glad att få ha mött just er

 

Jag är tacksam över att ni mig alltid ser

 

 

 

 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-05-10 22:52



Bookmark and Share


    LivetUtanDej
fan va fin och sann
2007-03-06

    ej medlem längre
Du har så rätt- riktiga vänner är de som räknas. De som bryr sig i vått och torrt.
2006-05-28

  prinscess VIP
mmmm...vänner är bra att ha...
som ett stöd både genom
glada och mer ledsna stunder
tack för denna fina dikt
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan