Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clopopisky


spotta inte
min fattigdom efter mig
jag är inte fattig

hålen här i skjortan har jag
bara för att
mitt hjärta slår så hårt

den dansande cirkusen fyller
min hatt med skratt
så fort hungern så önskar

och varje år
kostar jag på mig en resa
runt solen




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-11 14:55



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Lockar till läsning.

Kanske kan man skymta en räv bakom diktjagets öra?

2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm