Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad





Hon står och tänker  i ett hörn

Instängd och osäker

Längtar efter kontakt med yttre världen

En som kan ge henne trygghet

Liten och näpen hon tittar nedåt mot marken

Hon längtar efter någon som delar tankarna

Hon önskar  att någon omfamnar henne

Frågar om hon mår  bra idag

Platsen är mörk och tystnaden är otäck

Natten sänker sig sakta

Hon vandrar ut i en osäker framtid

Med gråten i halsen går hon hemåt med ingen som har gett henne något annat en oro som tär på krafterna

När hon kommit hem finns bara sängen och tankar

Nästa dag är hon åter i samma onda cirkel


Gunilla 2016




Fri vers av gj57an
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-11 19:06



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En sorgsen text och jag hoppas att hon den ensamma lyckas ta sig ur sitt skal.

2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

gj57an
gj57an