Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till en ensam svan

på sommaren är världen öppen
och livet
som ett sår vi väntar på ska läka
förgäves
som ögonen varigenom själen
flyr bort
kanske till våldet i ditt södra hem
av desperation
eller in, in, in i någon annan
eller ensamhet




Fri vers av 99knivesinside
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-11 20:31



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
våldet i ditt södra hem
bra
och en ny tanke
förstår att så många människor har flera hem, eller "hem".
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside