Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midsommardagen

saknaden som midsommardagen känner efter sin afton
när dagar i novembermörker ligger närmare än nya ljusa nätter i juni
trots att det fortfarande är ljust men lite mörkare än dagen och kvällen innan
som midsommardagen saknar sin afton
så saknar jag dig




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 202 gånger
Publicerad 2016-08-11 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin