Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Faller ner från molnen
Krashar från höjdens stopp skylt
En blixtnedslag slår till marken

Vidskepelsen når målet
Famnen dustar av sitt
Symfonin går i cirklar

Ett ändamål?
Sorgens sinne vakar det

Jag reser mig upp
Vinden blåser iväg mig




Fri vers av Lavira
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-11 22:56



Bookmark and Share


  aol
Starkt berörande skaldat,
2016-08-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
medgripande kraftfull diktalstring

må du så resa dig igen, starkare än någonsin förr
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira