Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Vi är alla på flykt från något
som molnen rör sig
över himlen
vi är alla på väg någonstans
som livet rör sig
mot sin motsats
det enda vi säkert vet
är det som händer här
och precis nu
allt annat är gåtor
och förvirrade gissningar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2016-08-12 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP