Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egotripp


Något i livet har jag funderat ut.

Du måste vara lite egocentrisk i livspysslet.

I denna märkliga värld av miljarder av år.

För att klara dig framåt.

Men du måste i egotrippen.

Ha.

Ära, mod, respekt och kärlek.

Glöm icke detta!

Annars är du körd i skallen.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2016-08-12 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP