Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar bara


växlar

Så lite tid,
så mycket att göra
men ingen ork.

Vill förstå,
inte bara famla

Växlar mellan
längtan,
oro,
glädje,
stress
och alla möjliga hjärnspöken.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-13 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson