Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

provisorisk svetthydda

knaket från aggregatet
sväller som en invändigt nerkyld kropp täckt av pärlor av svett
värme utifrån och in

pyset från förångade slevar av havsvatten
droppar integreras ovanpå huden
ögonlocken tyngs av varma stenar och blicken rullar in

kopparormen jagar sin svans i det härjande havet
evig jakt
svansen släpper och växer ut fri
cirkeln sluten ett snävare avslut
i det härjande havet

blicken rullar rakt fram
tungan slickar av saltet
värme inifrån och ut




Fri vers av Munira
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-13 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Munira
Munira