Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam

Det finns stunder man aldrig glömmer här i livet.

Det är de stunderna som betyder nått för oss i våra hjärtan.
Det är de vi lever för.

Jag minns och jag är lycklig över mina ögonblick.
Jag ser att framtiden kommer med mer och mer stunder som man vill bevarar på hjärtas speciella plats.

Så minns dina ljusa och vackra stunder med ömhet och du får värme i ditt hjärta,och du lever i harmoni med dig själv och dina nära.
Ta tillvara ögonblicken som du ges. Det kommer betyda mycket för dig i din framtid.
Var tacksam.
Vi lever vårt liv här och nu.

Ångra inget, varje ögonblick har format dig till den du är. 

<3




Fri vers av Angel of love
Läst 458 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-08-13 22:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga uppmaningar för alla att tänka på...tack...
2016-08-19

    Dan Myrbeck
Mycket fint skrivet! Jag citerar min lilla text Lycka:

Lycka gör
ögonblick
eviga.
2016-08-15

    ej medlem längre
Jag är tacksam att få läsa dina ord....du berör som alltid.
2016-08-14

    ej medlem längre
Tack och lov!
2016-08-14

  Maria Sundelin VIP
Kloka och sanna ord.
Kramar
2016-08-13

  M M Mannheim VIP
Och några ögonblick har gjort dig till dig till underbar medmänniska och poet! Med tacksamhet är vi.
2016-08-13

  Maiah VIP
Fint skrivet med kloka uppmaningar
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love