Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My everything

And there she lay
At peace, so still
A world, so grey
Her colour filled

With empty eyes
I watched her heart
As endless skies
Tore life apart

Her gentle hand
In mine, it lay
A dreamers land
Took pain away

I felt her heart
So warm, so light
Forced life to start
My smile, now bright




Bunden vers (Rim) av Autonomous
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-14 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous