Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omättligt gap

 

 

Mitt barn ; så mycket jag

älskar dig

Kan du förstå det ?

 

Din klara blick

möter mig med

sorgsenhet

 

Vi är så nära

men ändå

så långt ifrån

varandra

 

Oron hindrar mig

från att

tänka

 

Morgondimman

har lättat

jag ser ut i

tomma intet

 

Varför är du inte här ?

 

I ditt rum hänger

affischerna

Söndertrasade

blekta

 

som om de

aldrig

funnits

 

Bordet andas

sorg

Stolen faller

i bitar

 

Verkligheten

suddas

ut

 

Tiden

slukar mig

med sitt

 

omättliga

gap




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-14 09:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Berörande skrivet om saknaden av ett barn. Hoppas det löser sig för diktarjaget.
2017-03-22

  Nils-Robert
sådan vemod att tappa kontakt med sitt barn. Det tynger.
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP