Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

censur

jag var min censur
jag försökte även att vara din
styra, kontrollera
vilka ord och vilka tankar
vilka känslor och vilka samtal
vilka gränser och begränsningar
sjuk är ett stort ord
ingen gråskala
allt var svart
eller vitt




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-14 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin