Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En undermedveten resa


Tur o retur

 

 

Blundar

andas djupt

lämnar nu min kropp

 

Reser i oändlighet

 i periferier

där väggar talar

 

Om livets gåtor

dess mysterium 

dess fulländlighet

 

Ligger kvar i sängen

Rör min arm sidledes

Jag är kvar 

 

Vågar släppa taget

färdas djupare

längre in

 

Så djupt att

tiden stannar

sinnen öppnar sig

 

Återigen tillbaka ...inne i min kropp

Vickar lätt på foten

Jag är kvar

 

Ser den vise komma

Tar min hand

vördnadsfullt

Färdas genom rymden

 

Rum efter rum

mjuka former

karga vyer

 

Osannolikt och bedårande

Omtumlande ; undrar jag

Finns jag kvar i min kropp?

 

Känslan är att vara

tillbaka.

att vara hel

jordad

 

Upphöjd i en resa

bland

högfrekventa

vågor

 

bortom

tid och rum

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Blått Norrsken VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-14 12:59



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En vacker resa
i själens kontemplation
2016-08-22

  Nils-Robert
En underbardikt om att uppleva det flerdimensionella rymden. Det finns fler dimensioner än vi kan uppfatta med våra fysiska sinnen. Men i tanken går allt. T och R. som väl är.


2016-08-20

  Bo Himmelsbåge
En intressant djupdykning i det omedvetnas Kosmos...
där vi får följa fascinerande händelser
ledsagade av den vises hand
Tills vi till slut landar igen...
helade... på Jorden mörka strand...
Tack, för den färden!
2016-08-15

  Chawa VIP
En djup kontemplationsstund som leder till en ut ur kroppen-upplevelse med helande kraft från andra sidan - helheten... Intressant skrivet!
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP