Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett domstolsutslag i Turkiet...


Ingens.

-
Hon är ingens heder
Hon är ingens egendom
Hon är ingens byte i krig
Hon är ingens erövring
Hon är ingens dotter
Hon är ingens hustru
Hon är ingens moder
Hon är ingens revben
Hon är ingens förorening
Hon är ingens karga sköte

Hennes födslorätt är frihet i sin egen rätt


















Prosa av J. Herward
Läst 525 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-08-15 00:15



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Rakt på pudelns kärna: Värdet står över varje ambition att äga och förfoga över en annan människa. En dikt som skulle ligga uppslagen på var mans köksbord.
2017-03-21

  coleve
Starkt!
2016-12-05

  dubbelve
Starkt och viktigt!
2016-08-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
Hon är en suverän entitet
rent slätt
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward