Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänta

spring bara spring
för allt vad du har
jag drar min lans
till ditt försvar
jag fortsätter fram
med livet på vänt




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 147 gånger
Publicerad 2016-08-15 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin