Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


När hjärtslagen stumnar

ibland tänker jag på

att hjärtslagen tystnar

stumnar, på något vis

 

inte att de dör

snarare förlorar de sin passion

en dimma breder ut sig som ett täcke

 

Ett täcke som inte värmer

snarare stänger den en ute

och jag fryser, fryser i själen

 

Och luften runt mig blir stum




Fri vers av Maiah VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-15 19:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra dikt :)
2016-10-06

    AgnesKenshin
vilken liknelse!
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP