Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumra till ro

 Så slumrande till ro mitt barn

När vinterns djur lägger sig till vila

Norrskenets trolska ljus

bedövar mig i sin bedårande dans

 

Mitt barn ; dina ögon faller djupt

som snö från skogens alla träd

Med ro jag ger dig vila

och en önskan om frid




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-16 00:06



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Vackert men känner också här en sorg..
2017-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om moderskärlek!
2016-09-08

  bumerang
Såna naturnära sagobilder du ger ditt barn innan vilan. Fantasieggande.
Du ger mer än ron inför nattens drömmar.
2016-08-25

  Nils-Robert
å så vackert skrivet. Bra
2016-08-19

  Bo Himmelsbåge
Varm o innerligt öm dikt
till barnets tröst o lov...
Fint!
2016-08-17

  Chawa VIP
Trygga varma mjuka ord - sådana som alla barn vill höra. Mitt modershjärta fylls av djup kärlek och stämmer in i varje strof...
2016-08-16

  KattenKin VIP
Harmoniskt, vackert och mjukt moderligt.
2016-08-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
rogivande och fint
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP