Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poetens bedårande hallucinationer




ju värre verklighet
ju vackrare drömmar

ju ensammare ensamhet
ju flera himmelska kyssar

att hålla smärtan ifrån sig
är det poetens uppgift ?

vem ska då läsa Dina rader
vem kan slåss med spunnet socker ?




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-16 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gott riv i den här, vältänkt som alltid... Tack.
2016-08-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är sant, "Internet poeten" skriver för sig själv, hur smickrande kan vara kommentarerna han upplever obekvämt och intrång.
2016-08-16

  Zandor
klockrent...
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP